Bemutatkozás

 

Cégünk az Eurotantusz Kft.2003 óta működik, és nyújtja ügyfelei részére szolgáltatásait.

Vállaljuk a mikro-, kis- és közepes vállalkozások teljes körű – a mindenkori jogszabályoknak megfelelő  – bérszámfejtését, könyvelését, és a cégek hivatalos szervek előtti képviseletét.

Célunk kezdetektől azon volt, hogy ügyfeleink igényeit megismerve, azoknak teljes körűen megfelelve, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szolgáltassunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy irodánk alakulása óta ügyfeleink teljes megelégedésére tudjuk munkánkat végezni, saját magunkat és cégünket fejleszteni. Ebben nagy szerepe volt meglévő ügyfeleink személyes ajánlásainak is.

Reményeink szerint partnereink, megelégedésére szolgál az, hogy folyamatosan bővülő ügyfélkörünk ellenére mindvégig megőriztük az aktív, napi kapcsolatot, így a szakmai törődés mindenki számára biztosított, ellenben nagyszabású könyvelőirodák olykor személytelen légkörétől.

Cégünkben társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, és mérlegképes könyvelői végzettséggel, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek dolgoznak.

Vállalkozásuknál fő szempontnak tekintik a törvényes működést, a naprakész és pontos információkat, a színvonalas irányítást, a felesleges adók és büntetések elkerülését, a korrekt külső tájékoztatást. Ismerjen meg bennünket, keresse fel cégünket.

Szolgáltatási területünk: Budaörs és környéke, Budapest,Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi, Érd, Százhalombatta

Biztos könyvviteli háttér az Ön vállalkozásának sikerességéért!